Marcel Conijn in de top tien in het ONK MX2 in Markelo

Marcel Conijn van het Gebben van Venrooy Kawasaki team is zondag in de vierde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Markelo in de top tien geeindigd. In de eerste manche wist hij na een constant gereden wedstrijd op een achtste plaats te finishen. In de tweede manche zat hij er minder goed bij met de start maar wist hij toch sterk terug te komen naar een negende positie.

Op het technische circuit van Markelo wist Marcel in de training een achtste tijd neer te zetten. Hier was hij tevreden mee en begon met veel zelfvertrouwen aan de voorbereiding op de eerste manche.

In de eerste manche reed Marcel een solide wedstrijd. Hij startte binnen de top tien en finishte op zijn Kawasaki KX250F op een nette achtste positie.

In de tweede manche zat Marcel wat verder naar achteren in de eerste ronde. Nadat hij zijn ritme had gevonden kwam de inwoner van Terschelling gedurende de wedstrijd terug naar een negende plaats.

Ook in het dagklassement eindigde Marcel op een negende plaats. In de tussenstand om het Open Nederlands Kampioenschap bezet hij na vier wedstrijden de zesde plaats. Aankomende zondag zal de rijder van het Gebben van Venrooy Kawasaki team starten in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Harfsen.

Daguitslag ONK MX2 in Markelo:
1 Nick Kouwenberg 100 Pnt
2 Lars van Berkel 90 Pnt
3 Nichlas Bjerregaard 79 Pnt
4 Noud van Kraaij 75 Pnt
5 Roy van Heugten 74 Pnt
9 Marcel Conijn 65 Pnt

Recent Posts