Marcel Conijn bouwt aan wedstrijdritme na blessure

Marcel Conijn van het Gebben van Venrooy Kawasaki heeft het afgelopen weekend tijdens de finale van de Dutch Masters of Motocross op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde aan zijn wedstrijdritme gewerkt. Conijn komt terug van een blessure en reed in Lichtenvoorde sinds lange tijd weer zijn eerste wedstrijd.

In beide manches wist de crosser uit Terschelling op een zeventiende plaats over de finish te komen. ‘’Het rijden ging niet slecht dit weekend alleen snelheid kwam ik nog iets te kort. In de tweede manche was ik vooral moe en kon ik het niet helemaal vol houden. Deze wedstrijd konden we mooi mee pakken voor de wedstrijd van aankomend weekend,’’ vertelt Marcel. 

Aankomend weekend zal Conijn van start gaan in de Grand Prix MX2 in Loket, Tsjechie, gevolgd door Grand Prix van Lommel, welke in het weekend van 3 en 4 augustusverreden wordt.

Recent Posts