Marcel Conijn scoort eerste WK punten in Lommel

Marcel Conijn uit het Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing team heeft tijdens de GP in Lommel zijn eerste punten gehaald van dit seizoen. De Kawasaki rijder liet op de zaterdag al zien zich goed thuis te voelen op het loodzware Belgische circuit. Tijdens de Kwalificatie race finishte Marcel op een keurige 22ste positie na een slechte start.

Na wederom een matige start tijdens de eerste manche klom de jonge Kawasaki rijder gedurende de race op naar een fraaie 17de positie. Door een foutje in de laatste ronde op de zware zanderige omloop verloor Marcel nog twee plaatsen maar wist op een 19de positie de finish te halen. Dat deze manche veel kracht had gekost bleek wel tijdens de 2de manche. Marcel kon hierin geen vuist meer maken en meer dan een 25ste positie zat er niet in.

Voor Marcel waren de punten een mooie opsteker aangezien hij terugkomt van een vervelende blessure. 

De volgende wedstrijd waar het team aan de start verschijnt is de GP in Imola op 18 augustus.

Recent Posts