Nieuwe ervaringen voor Marcel Conijn in de Grand Prix van Italie

Marcel Conijn van het Gebben van Venrooy Kawasaki team kwam het afgelopen weekend aan de start in de vijftiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Italiaanse Imola.

Voor Marcel was het een hele nieuwe ervaring op dit kunstmatig aangelegde circuit. De enorme temperaturen zorgden tevens voor een extra moeilijkheidsgraad. Tijdens de kwalificatie op zaterdag kwam Marcel op een 32e positie over de finish.

Tijdens de eerste manche werkte Marcel zich op  vanuit het achterveld  naar de 27e positie. De enorme hitte en het gebrek aan ritme zorgden er mede voor dat Marcel de Kawasaki ook op deze positie over de finish bracht. In de tweede manche moest Marcel vroegtijdig de wedstrijd verlaten na een mechanisch probleem.

Aankomend weekend staat voor Marcel de volgende Grand Prix op de kalender in het Zweedse Uddevalla.

Recent Posts