Club van 100

Club van 100

Geachte heer/ mevrouw,

Voor slechts 100 Euro wordt u ambassadeur van Team Marcel Conijn!
Wij leggen u graag uit hoe u ambassadeur wordt, en wat het precies inhoudt om lid te zijn van de Club van 100. Deze opzet passen wij als eerste toe in de (inter)nationale motorcross, en wij willen graag dat u daar deel van uit maakt in het komende jaar 2017!
Op deze manier bent u dicht betrokken bij een ambitieus raceteam rondom een rasechte Terschellinger, dat aansprekende resultaten heeft neergezet in de afgelopen jaren.

Wat is er nou mooier dan een echte Terschellinger te steunen om zijn sportieve dromen waar te maken? Daar kunt u onderdeel van uit maken!

Ondanks de pech wist Marcel toch 4e te worden in het Nederlands Kampioenschap 125CC in 2016. De laatste race werd Marcel 3e.
In 2016 heeft Marcel maar liefst 4 manches gemist door pech en een blessure.
Voor 2017 hebben we grote plannen, waarover later meer.

U kunt ons helpen om door Ambassadeur te worden van Team Marcel Conijn voor slechts 100 Euro per jaar. Zeg nou zelf, dat is toch niet veel geld om een iemand te helpen zijn droom te realiseren?
We doen het met z’n allen, en op die manier hopen we het budget bij elkaar te krijgen voor een fantastisch seizoen 2017.

Bij voorbaat bedankt!
Team Marcel Conijn

Ambassadeur Team Marcel Conijn

Op het bord in de hospitality ruimte hebben wij ongeveer 100 blokjes, waarin u uw bedrijfsnaam, -logo, of wat dan ook kunt neerzetten!
Tevens vermelden we uw (bedrijfs) naam op onze website. Verder krijgt u na elke race per email een raceverslag.

Heeft u interesse in een VIP-arrangement op het circuit om zo een dag in de wereld van de motorcross van zeer dichtbij te beleven, dan is dit ook mogelijk!
Voor 100 Euro extra bezorgen wij u een dag die u niet snel zal vergeten, inclusief toegangskaart, ontvangst in de schitterende hospitalityruimte van Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing team.

Tevens hebben we uiteraard andere mogelijkheden voor sponsoring.
Voor een sponsorpakket vanaf € 1.000, bieden we u tevens een lang weekend Terschelling aan. Heeft u interesse, neemt u dan contact op.

Dank u wel!stichting-logo

Met sportieve groet,

Team Marcel Conijn

Contactgegevens Laurens Conijn:
Mobiel: 06 – 10 06 86 07
Email: info@campingcupido.nl
Adres: Duinweg Hee 1, 8882 HA TERSCHELLING – HEE

sponsors